I gårdsbutken hittar du nyskördade grönsaker i säsong. Det är öppet dygnet runt. Butiken är obemannad, betalning sker endast med swish. Gårdsbutiken hittar du här: Kärret 120, 311 93 Långås

Gårdsbutiken är öppen för säsongen. 

Vill du äta pinfärska grönsaker i säsong, minska svinn och långa transporter samtidigt som du är med och stöttar lokal småskalig grönsaksproduktion?

Då kanske du vill skaffa en grönsaksprenumeration. Då får du varje vecka under din valda säsong möjligheten att hämta upp en kasse fylld med säsongens nyskördade grönsaker direkt från gården. 

Passa gärna på att gå runt i odlingen och se hur din mat växter.

Reko-ringarna är köp- och sälj plattformar mellan konsumenter och lokala producenter utan mellanhänder. Varor förbeställs genom en facebookgrupp och lämnas ut på en förutbestämd plats och tid.

Miljö- och klimatsmart, priserna ligger på ungefär samma nivå som i affären, men kvalitén är högre, maten färskare och vår lön mer rättvis. Konsumenten "lär känna sin mat" och har möjlighet att ställa frågor direkt till oss producenter. Relationsmat är framtiden!

Det enda du behöver göra är att gå till nedanstående facebookgrupper och bli medlem, sen håller du utkik efter min annons.